گروه آموزشی ترویج و آموزش کشاورزی

در سال‌ 1350 شمسی اساسنامه‌ واحد ترویج‌ و آموزش‌ کشاورزی‌ تصویب و اولین‌ فارغ­ التحصیلان دوره‌ کارشناسی‌ رشته‌ ترویج‌ و آموزش‌ کشاورزی در سال‌ 1354 شمسی وارد بازار کار شدند. در سال 1364 دوره‌ کارشناسی ارشد‌ ترویج‌ و آموزش‌ کشاورزی را‌ه‌اندازی شد. در سال‌ 1374، دوره‌ دکترای ترویج‌ و آموزش‌ کشاورزی، در کمیته‌ دکتری دانشکده‌ کشاورزی دانشگاه‌تهران‌ به‌ تصویب‌ رسید.

از ماموریت های این گروه ارتقاء دانش، بینش، و مهارت‌های داوطلبین آموزش‌های عالی در رشته‌ ترویج وآموزش کشاورزی در راستای توسعه همه جانبه کشاورزی و جامعه روستایی ایران، به نحوی که خلاق، کارآفرین و توانمند با استقلال فکری فارغ‌التحصیل شده و بتوانند منشاء خدمات موثر در جامعه بشوند. همچنین انجام تحقیقات بنیادی و کاربردی و سازگاری و توسعه­ ای به منظور تولید علم و فناوری در زمینه ‏های ذیربط، نشر آن در جامعه و آموزش‌های برون دانشگاهی به مخاطبین و علاقه‌مندان مورد نظر  از دیگر ماموریت­ های گروه ترویج و آموزش کشاورزی می‌باشد.